Anlık Bildirim

Valve'in sıradaki VR hamlesi bileklik olabilir

Valve SteamDev etkinliğinde VR geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.Yeni VR hamlesi objelerle etkileşimi kolaylaştırmaya ve kullanımı pratikleştirmeye yönelik bileğe takılacak bir kontrolcü olabilir.
 Eğer geçen haftaki Oculus Connect sizi sanal gerçeklik için yeterince heyecanlandıramadıysa Valve'in "Steam Geliştirici Günleri" etkinliği dikkatinizi çekebilir. Pc oyunculuğunun kalesi denebilecek Steam'in yeni hamlesi muhtemelen Vive başlığı için yeni bir kontrolcü üzerinde çalışması.

Duyumlar, prototip, yenilikler,beklentiler 

TechCrunch'a göre yeni kontrolcünün en büyük avantajı objelerle etkileşim sırasında kontrolcü ile olan etkileşimi kolaylaştırması olacak. Duyumlara göre yeni kontrolcü bileğe veya avuç içine yerleştirilecek. Etkinliğin geliştiricilere özel olması detayları prototipin görseli ile kısıtlı kalmasına neden olmuş olsa da heyecan verici.
 Elbette gelişmeler bu kadarla sınırlı değil. Valve, Lighthouse takip sisteminin kontrolcüler için Wifi gibi ortak bir ortam oluşturmasını ve herkesin her yerde geliştirebileceği bir sistem olmasını istiyor. Halihazırda 300'ün üzerinde firma takip sistemi üzerinde çalışıyor. Yeni Lighthouse temel istasyonları gelecek senenin başında dağıtılabilir.
Gizmodo'nun Twitter'da paylaştığı görsele göre prototip kontrolcüyü aşağıda görebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim