Anlık Bildirim

Western Digital, Caviar Blue serisi SATA-III destekli yeni diskini duyurdu

Sabit disk üretiminde sektör devi isimlerden biri olan Western Digital, Caviar Blue serisi SATA-III (6Gbps) destekli yeni sürücüsünü kullanıma sunuyor. 1TB kapasiteli Caviar Black WD2001FASS modeli satışta olan Western Digital'in yeni modeli 320GB, 500GB ve 640GB olmak üzere üç farklı kapasite seçeneği ile geliyor. 3.5-inç boyutunda olan ve 32MB kapasiteli tampon bellekle donatılan sürücü, AFT adı veriler gelişmiş format desteğine de sahip.

SATA-III ara birimi sayesinde uyumlu anakartlarla kullanımda, SATA-II disklere kıyasla iki kata kadar daha yüksek veri transfer hızı vaad eden Caviar Blue serisi yeni diskin önümüzdeki haftalarda satışa sunulması beklenirken, fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
18617 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hard disk, western digital
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim