Anlık Bildirim

Windows 10 Ekim 2018 güncellemesinin dosyaları sildiği ortaya çıktı

Microsoft'un geçtiğimiz günlerde yayınladığı Windows 10 Ekim 2018 güncellemesini yükleyen kullanıcılar, dosyalarının silinmesinden şikayetçi. İşte önemli sorunun detayları...
Windows 10 Ekim 2018 güncelleştirmesini yükleyen kullanıcılardan birçok şikayet gelmeye başladı. En büyük sorun ise kullanıcıların güncellemenin yüklenmesinden sonra belgelerinin ve diğer dosyalarının büyük miktarlarının silinmiş olması. Size tavsiyemiz yeni güncellemeyi şu an için ertelemeniz ve Microsoft'tan konu ile ilgili bir düzeltme yapılmasını beklemek olacaktır.

Ekim 2018 güncellemesi sonrası dosyalar siliniyor

Şimdiye kadar kullanıcıların bildirdiği en büyük sorun, Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesini yükledikten sonra birçok dosyalarını bulamamaları olarak rapor ediliyor. Zira bu sorun hem Twitter hem de Microsoft forumlarında çok sayıda kullanıcı tarafından bildirilmiş durumda.


Microsoft forumlarında ise bir kullanıcı, Ekim 2018 güncellemesi sonrasında 220 GB verisinin kaybolduğunu iddia ettiği bir gönderi paylaştı.
Windows 10 Ekim 2018 güncellemesinin dosyaları sildiği ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Bu problemin OneDrive ile kişisel klasörlerin senkronize edilmesi ile ilgili bir sorun olabileceği konuşulurken, Windows 10'da yer alan ve kullanılmayan eski dosyaları kaldıran "Storage Sense" özelliğinden de şüpheleniliyor. Şimdilik, eğer Windows 10'nunuzu Ekim 2018'e yükseltmeye karar verirseniz, tüm dosyalarınızın bir yedeğini almanız, OneDrive senkronizasyonunu devre dışı bırakmanız ve Storage Sense özelliğini de kapatmanız tavsiye ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18935 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ekim 2018 güncellemesi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim