
Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanımdan kaldırdığı Başlat menüsü gelen yoğun tepkiler nedeniyle Windows 8.1 güncellemesinde kısmen geri gelmişti. Windows 9 sürümünde daha farklı bir tasarımla karşımıza çıkacağı iddia edilen özellik yine bir görselde ortaya çıktı.
Sonbahar aylarında önizleme sürümünün yayınlanması beklenen Windows 9 görünüşe göre kapalı kapılar ardında testlere çoktan başladı. Yeni Başlat menüsü klasik menüden daha farklı bir tasarıma sahip ve hem liste şeklinde hem de canlı karo şeklinde uygulama kısayolları yer alıyor.
Yeni Windows sürümünün halen tam olarak internete sızmadığı belirtiliyor. Ancak bir kaç hafta içerisinde fonksiyonel bir yapının internete sızması bekleniyor.
http://www.ubergizmo.com/2014/07/leaked-windows-build-offers-a-look-at-the-start-menu/?utm_source=mobilerepublic Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


U
unununium
11 saat önce
Motor ucubeye benziyor futuristik tasarım yapacağım diye daha da kötü yapmışlar
xpde bi zamanlar vardı Standat ve klasik diye yap öyle bişey gitsin baslatıda metrosunuda ver bak gör
Ben metro yu begendim yani bi yenilik olarak ta kullnim olarakta hoş
Belki 8.2 ile bile gelebilir özelleştirilmiş vaziyette.