Anlık Bildirim

Windows Phone 8 sürümünün mevcut tüm cihazlara geleceği iddia edildi


Microsoft'un akıllı telefon segmentinde iddiasını sürdürmek istediği mobil işletim sistemi Windows Phone 7 için sonraki en büyük güncelleme olacak Apollo hakkında firma içerisinden bir açıklama geldi.

Teknoloji elçisi olarak tanımlanan ve firmaların genelde resmi olarak çalıştırdığı Evangelist'lerden olan Nuno Silva, Portekiz teknoloji forumu Zwame ile yaptığı röportajda yeni sürüm ile ilgili bazı bilgiler verdi.

Silva, Omnia 7 gibi ilk Windows Phone cihazları da dahil olmak üzere piyasadaki tüm modellere Windows Phone 8 Apollo güncellemesinin gönderileceğini açıkladı. Röportajda sadece bu ayrıntıya yer verilirken zaman konusunda bilgi verilmemiş. Silva, firmanın kendisine bunu söylemek konusunda izin verdiğini de belirtiyor.

Evangelist'ler genelde firmanın stratejisini yansıtsa da bunun kesinlikle doğru olacağı şeklinde bir algıya düşülmemesi gerektiğini hatırlatalım. Microsoft da bu açıklamaları resmi olarak doğrulamıyor. Firmanın bu konudaki tek açıklaması Windows Phone 7 uygulamalarının Windows Phone 8 üzerinde de destekleneceği şeklinde.

Bazı çevreler muhtemelen Snapdragon S4 yongası ile gelecek yeni dalga Windows Phone cihazlarının aksine donanım olarak yetersiz kalacak önceki modellerin güncelleme alamayacağını düşünüyor.

Apollo ile ilgili bugüne kadar resmi açıklama yapılmadı. Ancak firmanın kısa süre sonra bir etkinlikte kafalardaki soru işaretlerini gidereceği tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4069 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim