Anlık Bildirim

Word Mobile, PowerPoint Mobile ve Excel Mobile, Nokia Belle cihazlar için yayınlandı


Nokia ile Microsoft arasındaki ortaklık kapsamında Belle telefonlara uyarlanan Microsoft verimlilik uygulamalarının ilk bölümü Şubat ayında yayınlanmıştı. İlk bölüm içerisinde güçlü not alma uygulaması OneNote, iletişim ve mesajlaşma istemcisi Lync, döküman görüntüleme ve yönetme uygulaması Document Connection ve bilgisayardaki sunuyu canlı olarak telefondan takip etmenize yarayan PowerPoint Broadcast bulunuyordu.

İlk bölüm Nokia E7, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia X7, Nokia Oro, Nokia 700, Nokia 701 ve Nokia 603 modellerini kapsıyordu.

Uygulamaların popüler olanlarını içeren ikinci kısmı da Nokia'nın resmi duyurusunun ardından bugün yayınlandı. Bu kısım içerisinde Word Mobile, PowerPoint Mobile ve Excel Mobile uygulamaları bulunuyor. Uyumlu telefon modelleri ise yukarıda saydıklarımız ile aynı.

Microsoft masaüstü platformdaki sürüme yakın bir tecrübe sunacağını vaad ediyor. Uygulama paketine Nokia yazılım güncelleme aracından ulaşılabiliyor. Birkaç hafta içerisinde de Nokia Store içerisinde yerini alacak. 

Henüz kapsam dahilinde olmayan Nokia N8, Nokia E6 ve Nokia 500 modelleri de yakın zamanda uyumluluk güncellemesine kavuşacak. Nokia 808 PureView ise tüm bu uygulamalar ön yüklü olarak gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim