Anlık Bildirim

Xiaomi ilk oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıttı

Xiaomi bugün yapılan Mi Mix 2S lansmanında ilk oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıttı. Sade tasarımı ile dikkat çeken bilgisayarın tüm detaylarını haberimizde bulabilirisiniz.
Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xiaomi, bugün Çin'in Şangay şehrinde gerçekleştirdiği Mi Mix 2S lansmanında ilk oyun odaklı dizüstü bilgisayarını duyurdu. Mi Gaming Laptop adına sahip olan dizüstü bilgisayar sade tasarımı ile dikkat çekiyor. Lafı fazla uzatmadan cihazın detaylarına geçelim.
Mi Notebook Pro benzeri bir tasarıma sahip olan bilgisayarın kapağı, fırçalanmış alüminyumla kaplı ve herhangi bir logo yer almıyor. Xiaomi ürünü rakiplerinden ayırmak için herhangi bir fantezi logo veya çıkartma eklemeyi uygun görmemiş. Bu anlamda görünüm olarak pazardaki diğer oyuncu bilgisayarlarına kıyasla, iş bilgisayarı görüntüsü veriyor. Gövdenin etrafında dört bölgede yer alan RGB aydınlatmalar ise ayırt edici şık detaylar olarak göze çarpıyor.

Mi Gaming Laptop iki farklı modelde satışa sunulacak

Gelelim bu oyuncu bilgisayarının donanım özelliklerine. Mi Gaming Laptop ince çerçeveli ve 15.6 inç FullHD panele sahip ve gücünü Intel'in Kaby Lake Core i7-7700HQ işlemcisinden alıyor. Gövdenin içindeki diğer bileşenleri ise NVIDIA GTX 1060 ekran kartı, 16GB RAM, 256GB NVMe SSD ve 1TB mekanik sabit disk olarak listeyebiliriz. 20.99 mm kalınlığında olan Mi Gaming Laptop'un 2,7 kilogram ağırlığında olduğunu da belirtelim.
Mi Gaming Laptop, üzerinde 5 programlanabilir tuş yer alan RGB aydınlatmalı bir klavyeye sahip. Xiaomi CEO'su Lei Jun, oyuncuların genellikle yemek siparişi vermeyi sevdiklerini ve bu programlanabilir düğmelerden birinin favori yemeklerini sipariş etmek için programlanabileceğini belirtti.
Güçlü konfigürasyon göz önüne alındığında, Xiaomi'nin soğutmaya önem vermesi gerekiyordu. Bu bağlamda, Mi Gaming Laptop, 4 adet hava menfezli 3 + 2 büyük çaplı soğutma borusuyla birlikte geliyor. Ultra hızlı soğutma yapan cihazın, sıcaklığı hızla düşüren özel bir TORNADO düğmesi de mevcut.
Harika bir oyun deneyimi için yüksek kalitede Dolby Atmos ses sistemine sahip dizüstü bilgisayarda ayrıca HDMI 2.0, USB Type-C, Ethernet ve USB 3.0 gibi zengin bağlantı noktaları yer alıyor. Cihazın daha düşük konfigürasyona sahip modeli ise GTX 1050 Ti ekran kartı, 8GB RAM, 1 TB HDD ile birlikte 128GB SSD donanımıyla geliyor. Mi Gaming Laptop'un yüksek donanımlı modeli 1.440 dolardan, daha düşük donanımlı modeli ise 960 dolardan satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9406 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, laptop ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim