Anlık Bildirim

Yeni Google Pixelbook’un görüntüleri yayınlandı

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen yeni Google Pixelbook’un tasarımı açığa çıktı. About Chromebooks web sitesinin yayınladığı görseller cihazın parmak izi sensörüne sahip olduğunu gösteriyor.
Google'ın yeni bir Pixelbook çıkarmayı planladığını duyuyoruz. Bundan birkaç hafta önce cihazı gösteren bir video ortaya çıkmıştı. Şimdi ise About Chromebooks isimli web sitesi hem tablet ve hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilecek yeni Pixelbook'un görüntülerini yayınladı.
Cihazın klavyesi ekrandan çıkarılabileceği için kullanıcılar dizüstü bilgisayarı tablete dönüştürme seçeneğine sahip olacaklar. Yayınlanan görüntüler daha önceki videoda göremediğimiz bazı detayları da açığa çıkarmış durumda. Bunların arasında ekranın kenarına entegre edilmiş parmak izi sensörü yer alıyor. Bu teknoloji yeni Pixelbook'u satın alanların biyometrik kimlik doğrulama özelliğinden yararlanmasını sağlayacak.

Yeni Pixelbook 9 Ekim'de tanıtılabilir

Şimdilik cihazla ilgili öğrenebildiklerimiz bunlarla sınırlı. Google geçtiğimiz günlerde, 9 Ekim tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Şirketin bu etkinlikte yeni Pixel akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor. Ancak lansman kapsamında yeni Pixelbook gibi diğer ürünlerin duyurulması da pek sürpriz olmayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim