Anlık Bildirim

Yeni Nexus 7 görseli ortaya çıktı

Yeni Nexus 7 görseli ortaya çıktı

Geçen yılın en başarılı tablet modellerinden birisi kabul edilen Nexus 7, markalı tabletlerin çok ucuz olabileceğini daha iyi bir şekilde bizlere göstermişti. O tarihten bu yana Google'dan ikinci bir Nexus 7 hamlesi beklenir olmuştu ancak henüz resmi bir açıklama gelmemişti.
Sundar Pichai'nin 24 Temmuz'daki etkinlik davetiyeleri, Nexus 7'nin devam versiyonunun geleceğine dair iddiaları artırdı. Son olarak modele ait olduğu iddia edilen bir basın görseli internete sızdırıldı.

Evleaks tarafından sızdırılan tasarım itibariyle önceki modelden pek bir farkı olmasa da arka tarafta iddia edilen 5MP çözünürlükte kamera net olarak görülüyor. Ayrıca Nexus yazısı ve altındaki Asus işlemesi ile üst ve alt kısımdaki hoparlör yuvaları da görülebiliyor. Ön kısımda bir bildirim ışığı da mevcut.

Yeni Nexus 7 modelinin sunacağı donanım özellikleri arasında Full HD ekran, 1.5GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemci, 2GB RAM, olduğu tahmin ediliyor. Model lansmanda beraberindeki Android 4.3 işletim sistemini de resmileştirecek. Dün de modelin 229$'lık başlangıç fiyatı bazı perakende zincirlerinde ortaya çıkmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1397 kez okundu.
37 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, asus ve google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim