Anlık Bildirim

Yeni Razer Core X Chroma, RGB ışıklandırma ve Gigabit Ethernet ile geliyor

Razer'ın harici ekran kartı muhafazaları arasına bir yenisi daha eklendi. Razer Core X Chroma, dahili Gigabit Ethernet desteği ve tabii ki RGB ışıklandırmasıyla dikkatleri üzerine çekecek.
En son harici ekran kartı kutusunu tanıtan Razer, modelin adını Core X Chroma koyarak köklerine döndü. Chroma doğası gereği RGB ışıklandırma ve bu kez ek olarak Gigabit Ethernet ile gelen cihaz, macOS ve Windows laptopların grafik işleme gücünü arttırıyor.
Geçen yılın modeline kıyasla 700 Watt gücünde bir güç kaynağıyla gelen Core X Chroma, fazladan USB-A portlarını da getiriyor.
Arka tarafta anında fark edilen yeşil USB-A portları, mobil cihazları şarj etmek ve aksesuarlarınızla laptopunuzu güçlendirmek için kullanılabilir. Core X’in ana Thunderbolt 3 kablosu ek olarak bağlı laptopunuzu 100 Watt güç ile şarj edebiliyor. Gigabit Ethernet portu ise özellikle çalışma alanlarındaki yerel sunuculara erişimde işleri hızlandıracaktır.
Geniş bir spektrumdaki PCIe grafik kartlarını destekleyen cihaz, Nvidia’nın RTX, GTX ve Quadro kartlarını, AMD’de ise Radeon ve Radeon Pro serisi kartları destekliyor. Maalesef macOS kısıtlamasından ötürü Apple laptoplar şuan sadece AMD kartları destekliyor.
Razer tarafından kolayca bakım yapılabilir ve değiştirilebilir olarak tasarlanan Core X Chroma, alet kullanmadan açılabiliyor.
16 Nisan’dan itibaren satışa sunulacak Razer Core X Chroma, ilk olarak ABD ve Kanada’da satışa sunulacak. Yakın zamanda İngiltere, Fransa, Almanya, İskandinav ülkeleri, Çin, Avustralya, Hong Kong, Japonya, Singapur, Güney Kore ve Tayvan’da da çıkacak cihaz ülkemize de uğrayacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim