Anlık Bildirim

Yeni iPhone'lar böyle gözükebilir! iPhone XI'ın render görüntüsü sızdırıldı

iPhone XI adına sahip yeni iPhone modelinin render görselleri ortaya çıktı. Eğer görseller gerçek ise, iPhone XI üç arka kamera sensörüne sahip ilk iPhone modeli olacak.
Yeni iPhone'lar böyle gözükebilir! iPhone XI'ın render görüntüsü sızdırıldı Tam Boyutta Gör


Son günlerde akıllı telefon üreticileri konu kamera sensörleri olduğunda bir hayli cömert davranıyorlar. Üç, dört hatta beş arka kamera sensörüne sahip cihazlar görmek artık bizler için oldukça olağan bir durum. Bu furyayı takip etmeyen sayılı akıllı telefon üreticilerinden biri de Amerikalı teknoloji devi Apple'dı. Ancak görünüşe bakılırsa Apple bu mütevazi tutumunu yeni iPhone'lar ile bırakmaya hazırlanıyor.

Apple, bu sene tıpkı 2018'de olduğu gibi 3 yeni iPhone modelini piyasaya sürecek ve eğer söylentiler doğru ise bu modeller arasında iPhone XI da yer alıyor. iPhone XI ismiyle ortaya çıkan yepyeni bir iPhone modelinin render görselleri sızdırıldı. Render görselleri, cihazın üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağını gözler önüne seriyorlar. Eğer ortaya çıkan görseller gerçek ise iPhone XI üç arka kamera sensörüne sahip ilk iPhone modeli olacak.

Yeni iPhone'lar böyle gözükebilir! iPhone XI'ın render görüntüsü sızdırıldı

Arka kamera sensörlerinin diziliş şekilleri tam anlamıyla Huawei Mate 20 Pro'yu anımsatıyor ancak Mate 20 Pro'da kamera sensörleri kasanın ortasına hizalanmıştı. iPhone XI'ın render görsellerinde ise cihazın soluna hizalandırıldıklarını görüyoruz. Şu an için kamera sensörlerinin özellikleri belirsizliklerini koruyorlar ancak büyük olasılıkla sol sütünda ana kamera ve telefoto kamera yer alırken, sağ sütunda ToF sensörü, led flaş ve mikrofon yer alıyor.
Yeni iPhone modellerinin tanıtılmasına hala 9 ay var ve ortaya çıkan bu görseller yalnızca taslak görselleri. Bu bakımdan yeni iPhone'un bu tasarımla değil de bambaşka bir tasarımla karşımıza çıkma olasılığı da var. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16529 kez okundu.
52 kişi, toplam 53 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
üç kameralı iphone, iphone xı ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim