Anlık Bildirim

Apple, CES 2019 fuarı yakınına rakiplerini eleştiren reklam yerleştirdi

Apple bu sene de dahil olmak üzere hiçbir CES fuarına katılmıyor. Ancak CES 2019'u ziyaret etmek için gidenler alana yakın bir konumda Apple’a ait gizlilik göndermesi içeren bir reklamla karşılaştı.
Apple'dan CES 2019 fuarı yakınına reklam Tam Boyutta Gör
CES 2019 fuarı 8 Ocak tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliklerinden olan CES 2019’a birçok Android akıllı telefon üreticisi de katılıyor. Apple ise bugüne kadar hiçbir CES fuarına katılmadı. Ancak bu yıl bir reklamla kendinden bahsettirmeyi başardı. Fuar alanına çok yakın bir konuma gizlilik temalı bir reklam yerleştirildi.

iPhone’unuzda olan, iPhone’unuzda kalır

Etkinlik Las Vegas kentinde düzenlediği için akıllara “Vegas’ta olan Vegas’ta kalır.” söylemi geliyor. Apple da bu söze gönderme yapmak ve gizliliğe verdiği önemi hatırlatmak amacıyla “iPhone’unuzda olan, iPhone’unuzda kalır.” sloganı içeren bir reklam hazırlamış. Neredeyse çoğu Android üreticisinin katılacağı fuara yakın bir konuma bu reklamın yerleştirilmesi rakiplere karşı eleştiri olarak görülüyor.

Apple’ın gizliliğe verdiği önem yeni bir olay değil. Her fırsatta cihazlarının güvenliği ve kullanıcı bilgilerinin korunması konusunda farklı açıklamalar paylaşılıyor. Bir suçluya ait iPhone şifresinin kırılmasını isteyen FBI bile Apple tarafından reddedilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8262 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
reklam, las vegas ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim