Anlık Bildirim

Apple’ın sonbahar aylarında tanıtmaya hazırlandığı onuncu yıla özel iPhone 8 modeli ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir süredir konuşulan kablosuz şarj özelliği, firmanın bir tedarikçisi tarafından doğrulandı.

Doğrulandı

Apple’ın iPhone SE üretimi için Hindistan’a ortaklık kurduğu Wistron tedarikçisinin patronu Robert Hwang, yeni nesil iPhone modellerinin su geçirmezlik ve kablosuz şarj özelliğine sahip olacağını açıkladı. Bizzat bir tedarikçi tarafından yapılan bu açıklama zaten herhangi bir teyide gerek bırakmıyor.

Apple’ın elbette tüm modellere bu özellikleri getirmesi mümkün değil zira maliyet çok yukarılara çıkacaktır. Bu bakımdan bahse konu özelliklerin sadece iPhone 8 için olacağını söylemek yanlış olmaz. Zaten bir süredir iPhone 8 modelinde kablosuz şarj ve IP68 sertifikasının olacağı ifade ediliyordu.

Onuncu yıla özel olacak iPhone 8 için Apple’ın önemli özellikler geliştirdiği biliniyor. 5.8 inçlik OLED ekran, daha hızlı Apple A11 yonga seti, cam kaplama tasarım, daha büyük batarya, kablosuz şarj, IP68 sertifikası bunlar arasında. Bu denli dolu dolu bir model de elbette 1000$ civarından başlayacak.

Ayrıca standart iPhone 7S serisinin de devam edeceği ifade ediliyor. Bu seri özel versiyona göre daha makul özelliklerle donatılacak. Su sıçramalarına dayanıklılık, alüminyum kasa, Apple A11 yonga seti, 3GB RAM bunlar arasında. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7325 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 8 ve
2 etiket daha iphone 7s iphone 7s plus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim