Anlık Bildirim

Yılın en iyi dizüstü bilgisayarları

Her ne kadar tabletlere yenilmiş olsa dizüstü bilgisayarlar dünyasında 2015 yılı ilgi çekici ürünler sahne aldı. Şimdi gelin en iyi dizüstü bilgisayara hep birlikte karar verelim.
Dizüstü bilgisayarlar dünyasında artık daha nitelikli ve belirli amaçlara hizmet eden modeller daha fazla dikkat uyandırmayı başarıyor. Bu noktada şirketlerin de ürün farklılaştırmasına ve dizüstü bilgisayar serilerinde kendi çizgilerini oturtma yoluna gittiklerini görüyoruz.

Geride bırakmaya hazırlandığımız yılda kompakt yapıdaki cihazlar daha fazla ilgi gördü daha fazla pazarda ses getirdi. Yazımızın devamında farklı markalara ait dizüstü bilgisayarların listelendiği bir anket bulacaksınız. Siz de buradan kendi kriterleriniz ölçüsünde en iyisi dediğiniz dizüstü bilgisayarı oylayın ve yılın en iyisine siz karar verin. Ankette sizin aklınızdaki model mevcut değilse yorumlardan seçiminizi ileterek en listeye dahil olmasını sağlayabilirsiniz.

Dell XPS 13

Apple MacBook 12”

Microsoft Surface Book


HP Spectre X2
Yılın en iyi dizüstü bilgisayarları
 

Yılın en iyi dizüstü bilgisayarları Oy Ver 1039 kişi oy verdi. Sonuçları Göster Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11709 kez okundu.
27 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hp spectre x2, dell xps 13 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim