
Basit ama zorlayan bir oynanış mekaniğine sahip oyunların sayısı gititkçe artıyor. Buna son örnek Oh adlı yeni bir yapım oldu.
Oh oyununda amacınız üzerinize doğru gelen disklerdeki yuvarlak boşluklara kontrol ettiğiniz topları denk getirmek. Ekranın kenarlarında parmağınızı sürükleyerek topları çember şeklinde döndürüyor ve disk geçmeden boşluklara yerleştirmeye çalışıyorsunuz. Tek top veya iki top ile oynanan oyunda hız arttıkça dikkatinizi de toplamanız gerekiyor.
Bu tür yapımlarda olduğu gibi çevre tasarımı oldukça renkli. Elektrik akımı geçişleri ve farklı renkteki parlamalar beraberindeki müzik ile birlikte bir parti havası oluşturuyor ve oyuna konsantre olmanızı sağlıyor. Stres tetikleyici bir oyun olarak lanse edilen Oh, 4.29TL fiyat etiketine sahip.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Malum tayfadan karalama mesajları gelmedi halen daha şaşırdım. :D Bu haberler normalleşti artık, normal görmemizi sağlayan herkesten Rabbim razı olsun.
Galaxy A36 ya yükseliyorum