Anlık Bildirim

Zotac 2GHz'de çalışan GeForce GTX 680 hazırlıyor

Resmi lansmanı dün yapılan GeForce GTX 680 için ekran kartı üreticilerinin özel tasarımlı model çalışmaları devam ediyor. Nvidia'nın ayrıcalıklı iş ortaklarından birisi olan Zotac, Nisan ayının ortalarına doğru 2GHz'de çalışan özel bir GTX 680 modeli sunmak için kapalı kapılar ardında yoğun bir çalışma içerisinde. Standart olarak 1GHz'de çalışan GeForce GTX 680 için Zotac'ın nasıl bir soğutma çözümü ile frekansı bu seviyede arttıracağı henüz bilinmiyor ama bu yöndeki çalışmaları Zotac Çin genel yöneticisi Mr. Kwai tarafından doğrulanmış durumda.
Daha önce bazı haberlerimizde yer verdiğimiz üzere Zotac'ın özellikle Çin pazarı için farklı tasarım özelliklerine sahip "yüksek performans" odaklı ekran kartları hazırladığı biliniyor.
Çalışmaları devam eden 2GHz'lık GeForce GTX 680 modelinin sadece Çin pazarına mı özel olacağı şu an için netleşmemekle birlikte performans anlamında kendi sınıfında oldukça iddialı olması beklenen, şu an için fabrika çıkışı 2GHz hızında gelen ilk kart olması da kuvvetle muhtemel görünen yeni modelin, donanım özellikleri ve performansı kadar fiyatıyla da zirveye aday olacağı yorumu yapılabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17570 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kepler, zotac ve nvidia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim