Anlık Bildirim

Haftaya A101 marketlerde Samsung televizyon, ŞOK marketlerde Motorola kulaklık var

4 Ağustos ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Motorola Verve Buds tam kablosuz kulaklık modeli, 5 Ağustos A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında Samsung marka 40 inçlik televizyon yer alıyor.

ŞOK aktüel ürünler Tam Boyutta Gör

Farklı türlerden iyi bir kulaklık edinmek isteyenler için haftaya ŞOK marketlerde kablolu ve kablosuz modeller yer alıyor. A101 marketlerde ise televizyon ve Piranha marka araç odaklı ürünler bulmak mümkün. 

4 Ağustos ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

4 Ağustos ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Motorola Verve Buds tam kablosuz kulaklık modeli dikkat çekiyor. Daha önce üst modeli de satılan Verve Buds 100 kulaklık modeli sapsız bir tasarıma sahip. Tek şarj ile 5 saat, kutusu ile 14 saate kadar kullanılabilen kulaklık 199TL fiyat etiketine sahip. 

Motorola’nın kablolu Pulse kulaklık modeli ise 40mm ses sürücüleri ile geliyor ve katlanabilir bir yapıda. Fiyatı 129TL olarak belirlenmiş. Diğer taraftan Lenovo’nun kulak içi kulaklığı ise 34.95TL olarak belirlenmiş. 

A101 ve ŞOK aktüel ürünler Tam Boyutta Gör

5 Ağustos A101 aktüel teknoloji ürünleri

5 Ağustos A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında Samsung marka 40 inçlik televizyon yer alıyor. Dahili uydu alıcısı da olan televizyon modeli 2699TL fiyat etiketine sahip. Reeder marka 6.1 inç HD ekran, 3GB RAM, Helio A22 yonga seti, 8MP arka kamera, 4080mAh kapasiteli batarya gibi özelliklerle 1299TL seviyesinde. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17970 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, a101 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim