Anlık Bildirim

Acer dizüstü bilgisayarların ekran kartını güçlendiren güncelleme yayınlandı

Acer, Nvidia'nın RTX 30 serisi ekran karta sahip Predator ve Nitro dizüstü bilgisayarlar için vBIOS güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile ekran kartı gücü ciddi oranda artış gösteriyor.

Acer Predator ve Nitro için ekran kartını güçlendiren güncelleme Tam Boyutta Gör

Acer bugün yayınladığı açıklama ile Predator ve Nitro dizüstü bilgisayar sahiplerine müjdeli haberi verdi. Yeni yayınlanan vBIOS güncellemesi ile RTX 30 serisi ekran kartlı Predator ve Nitro modellerinde MGP (Maksimum Grafik Gücü) yükseltildi. Güncelleme sayesinde bilgisayarların grafik performansı ciddi ölçüde artış gösterdi.

Acer’ın, NVIDIA® RTX 30 GPU’lara sahip Predator ve Nitro serisindeki neredeyse tüm cihazlar ve dizüstü bilgisayarlar MGP güncellemesinden faydalanacak. BIOS ve vBIOS güncellemesi, uyumlu Predator cihazları için 30 Watt’a kadar ve uyumlu Nitro ürünleri için 15 Watt’a kadar daha yüksek MGP sağlayacak.

Acer EMEA Başkan Yardımcısı Grigory Nizovsky, “Oyun donanımı konusundaki iddiamız, mümkün olan en iyi CPU ve GPU performansının yanı sıra, boyutlar ve dayanıklılık arasında mümkün olan en iyi dengeyi sunmak. İnovasyona yönelik sürekli yaklaşımımız hem yeni hem de ellerindeki cihaza BIOS güncellemesi yapacak müşterilerimize artan grafik performansının faydalarını sunmamızı sağlıyor” dedi.

Güncelleme nasıl indirilir?

Acer Predator ve Nitro için ekran kartını güçlendiren güncelleme Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar satılan Acer dizüstülerin ekran kartı gücünü artırmak için vBIOS güncellemesini kendiniz yapmanız gerekiyor. Yeni üretime girecek modellerde ise söz konusu güncelleme Acer tarafından yapılacak. Güncellemeyi yapmak için Acer’ın web sayfasındaki destek sayfasından modelinizi bularak BIOS sekmesi altındaki “Update Nvidia discrete VGA VBIOS and improve performance.” başlıklı güncellemeyi indirerek kurulumu yapmalısınız.

https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/drivers

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim