Anlık Bildirim

Amazon'un ekran kartı düşmanı oyunu New World, Steam'de 200.000 eş zamanlı oyuncuyu geçti

Amazon Game Studios'un yeni MMO oyunu New World, geçtiğimiz günlerde beta sürümü ile yayınlandı. Oyun başlangıçta oyunculara büyük sorun çıkartsa da yavaş yavaş kitlesini topluyor gibi duruyor.

New World, Steam'de 200.000 eş zamanlı oyuncuyu geçti Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Amazon’un yaptığı, geliştiriciliğini ise Amazon Game Studios’un yaptığı MMO RPG New World, Steam'de kendi rekorunu kırdı.

Eş Zamanlı 200.000 Oyuncu

Geçtiğimiz hafta kapalı beta sürümüne geçiş yapan New World, Steam'de eş zamanlı oyuncu sayısında kendi rekorunu kırdı. Geçtiğimiz saatlerde 200.000 eş zamanlı oyuncu sayısını geçen New World, Steam'in popüler yapımları arasına da adını yazdırmış oldu. Haberin hazırlandığı esnada ise 76.000 oyuncu bulunuyordu. Buradan istatistikleri sizler de inceleyebilirsiniz.

New World'un geçtiğimiz hafta kapalı betaya geçmesinin ardından birçok oyuncu oyuna girmekte sorun yaşamıştı. Oyuna girebilmek için saatlerce sıra bekleyenler bile vardı. Oyuna girebilenlerin ise müthiş bir performans ile karşılaştıkları söylenemez. Bazı RTX 3090 sahiplerinden ciddi performans sorunları bildirilmişti. Ancak olayın ardından Amazon, açıklama yaparak performans güncellemesi ile sorunları çözeceklerini belirtmişti.

New World'ün tam sürümü 31 Ağustos'ta çıkışını yapacak. Steam sayfasından ön sipariş verebilirsiniz. Amazon'un oyun konusundaki başarısızlıklarının ardından bu oyunun onlar için önemli olduğunu belirtmek gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11576 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, new world ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim