Anlık Bildirim

Addlink 7 GB/s’ye ulaşabilen S95 SSD’sini duyurdu

PCIe 4.0 standartı sayesinde NVMe sürücülerde oldukça yüksek sıralı okuma/yazma hızları görülmeye başlandı. Addlink’in son çözümü etkileyici sıralı okuma performansıyla geliyor.

Addlink 7 GB/s’ye ulaşabilen S95 SSD’sini duyurdu Tam Boyutta Gör

Katı hal sürücüleri yüksek performansıyla güncel standartların sınırlarını zorluyor. Sıralı operasyonlarda yeni PCIe standartıyla birlikte oldukça yüksek seviyeler görülmeye başlandı.

Addlink’in S95 NVMe sürücüsü Phison’un geçtiğimiz haftalarda duyurduğu PS5018-E18 kontrolcüsünün denetimindeki üreticisi ve katman bilgisi paylaşılmayan 3D TLC NAND Flash yongalarından oluşuyor. Kontrolcü ile NAND Flash kümelerinin arasında 2666 MHz’lik DDR4 DRAM önbelleği konumlandırıldığını da ekleyelim. S95'in sistemle iletişimi ise PCIe Gen4 x4 arayüzü üzerinden sağlanacak.

Sıralı okumada 7 GB/s, peki ya rastgele değerler?

Addlink’e göre sıralı okuma/yazma işlemlerinde 7000/6800 MB/s’ye ulaşabilen SSD bu açıdan oldukça etkileyici olsa da firmanın paylaştığı CrystalDiskMark testi sonuçlarında yer alan rastgele 4K okuma hızının 73 MB/s seviyesinde kalması bu seviyedeki bir NVMe SSD için pek memnun edici değil.

Addlink 7 GB/s’ye ulaşabilen S95 SSD’sini duyurdu Tam Boyutta Gör

Dayanıklılık bilgisi açıklanmayan S95 ailesi artık standart haline gelen ECC, Wear Leveling, TRIM ve Over-Provision özellikleriyle desteklenmiş durumda.

Fiyat bilgisi bulunmayan 5 yıl garantili S95 ailesi şimdilik 1 ve 2 TB’lık seçeneklerle sunulsa da ilerleyen dönemde 4 TB kapasite seçeneği de eklenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim