Anlık Bildirim

Phison 7.4 GB/s’ye ulaşabilen E18 kontrolcüsünü duyurdu

PCIe 4.0 standartıyla birlikte ulaşılabilen yüksek hızlar yeni nesil kontrolcülerle daha da ileriye taşınıyor. Phison’ın 8 kanallı kontrolcüsü en iyisini isteyenlere hitap ediyor.

Phison 7.4 GB/s’ye ulaşabilen E18 kontrolcüsünü duyurdu Tam Boyutta Gör

Geliştirilen yeni PCIe standartları donanımların birbiriyle daha hızlı iletişim kurmasını sağlarken donanım tarafında yapılan iyileştirmeler güncel standartların daha verimli kullanılmasını sağlıyor.

Phison’ın PCIe 4.0 uyumlu ilk kontrolcüsünü duyurmasının ardından bir çok yüksek performanslı NVMe çözümünün kalbinde E16’yı gördük. Firma yaptığı duyurusuyla çıtayı daha da yukarıya taşıdığı PCIe 4.0 x4 destekli E18 yongasının üzerindeki örtüyü kaldırdı.

1 milyon IOPS'a ulaşabiliyor

Phison’ın geliştirdiği CoXProcessor 2.0 teknolojisiyle daha yüksek performans ve verimlilik hedeflerine ulaşılan yonga 8 kanallı bir yapıya sahip ve tüm kanalları aktif bir şekilde kullanıldığında 8 TB’a kadar kapasite desteklerken 1 milyon IOPS işlemi gerçekleştirebiliyor.

Phison 7.4 GB/s’ye ulaşabilen E18 kontrolcüsünü duyurdu Tam Boyutta Gör

Sıralı okuma/yazma işlemleri tarafında ise sırasıyla 7.4/7 GB/s seviyelerine erişebilen kontrolcü NVMe 1.4 standartıyla uyumlu.

Phison 7.4 GB/s’ye ulaşabilen E18 kontrolcüsünü duyurdu Tam Boyutta Gör

12 nm üretim sürecinden geçen kontrolcünün önümüzdeki dönemde en iddialı NVMe katı hal sürücülerinin kalbinde yer alması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim