Anlık Bildirim

AirPods Pro 2 detaylandı: Kayıpsız ses, yeni tasarım ve daha fazlası

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni ürünler hakkında bilgiler sunmaya devam ediyor. Kuo bu kez ikinci nesil AirPods Pro'ya değindi.

AirPods Pro 2 detaylandı: Kayıpsız ses desteği ve yeni tasarım Tam Boyutta Gör

TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, ikinci nesil Apple AirPods Pro hakkında yeni detaylar paylaştı. Yatırımcılara yönelik son raporunda öngörülerini kaleme alan Kuo'ya göre kablosuz kulaklık 2022'nin dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Deneyimli analist, Apple AirPods Pro 2'nin tamamen yeni bir tasarıma sahip olacağını ve önceki modellere benzemeyeceğini söylüyor. Kablosuz kulaklığın geçen yıl çıkış yapan Beats Fit Pro'ya (aşağıda) benzer bir görünüm sunacağına yönelik iddialar var.

AirPods Pro 2 detaylandı: Kayıpsız ses desteği ve yeni tasarım Tam Boyutta Gör

Kayıpsız ses (ALAC) desteği

Ming-Chi Kuo raporunda, AirPods Pro 2'nin Apple Lossless Audio Codec (ALAC) desteği ile geleceğini yani kayıpsız ses sunacağını da belirtiyor. Tabi bunun için Bluetooth teknolojisindeki sınırlamaları aşmak gerekecek. Bu yüzden Apple'ın mevcut hiçbir kablosuz kulaklığı kayıpsız ses deneyimi sağlayamıyor.

AirPods Pro 2 detaylandı: Kayıpsız ses desteği ve yeni tasarım Tam Boyutta Gör

AirPods Pro 2 ile ilgili detaylar bununla sınırlı değil. Şarj kutusunun konumunu belirtmek için ses çıkartabileceği ifade ediliyor. Yani kaybolması durumunda daha kolay bulunacak. AirPods Pro 2'ye yönelik talebin yüksek olacağı da beklentiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim