Anlık Bildirim

AirPods Pro 2'nin çıkış tarihi yaklaşıyor

DigiTimes'ın tedarik zinciri kaynaklı yeni haberine göre Apple ikinci nesil AirPods Pro kablosuz kulaklık modelini 2021'in ilk yarısında piyasaya sürecek. İşte AirPods Pro 2 ile ilgili son bilgiler.

AirPods Pro 2'nin çıkış tarihi yaklaşıyor Tam Boyutta Gör

Digitimes'a göre Apple ikinci nesil AirPods Pro kablosuz kulaklık modelini 2021'in ilk yarısında piyasaya sürecek. Yayınlanan raporda Tayvanlı üretici Winbond'un yüksek miktarda NOR flash bellek siparişi aldığı ve bunların AirPods Pro 2'de kullanılacağı bildirildi.

Bloomberg editörü Mark Gurman, AirPods Pro'nun yeni versiyonuyla ilgili detayları ilk duyuranlardan biriydi. Kendisine göre şirket aşağı doğru uzanan bacak kısmını ortadan kaldırarak kulaklığı daha kompakt hale getirmek istiyor. Hatta Apple'ın Samsung Galaxy Buds'a benzer bir tasarımı test ettiğine dair söylentiler bile var.

AirPods Pro 2'nin çıkış tarihi yaklaşıyor Tam Boyutta Gör

İki farklı boyutta sunulabilir

Aralık ayının sonlarına doğru ikinci nesil AirPods Pro'da kullanılacağı iddia edilen bileşenlerin görüntüleri ortaya çıkmıştı. İnternete sızdırılan fotoğraflar kulaklığın iki farklı boyutta gelebileceğinin siyalini verdi. Zira görüntüdeki kabloların farklı uzunluklarda olması bu yönde bir intiba oluşmasına neden oldu.

Apple, AirPods Pro 2'nin ardından nispeten daha ucuz bir fiyat etiketine sahip olması beklenen AirPods Pro Lite'ın üzerindeki perdeyi de kaldırabilir. Bekleyip göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim