Anlık Bildirim

Sevilen korku oyunu Alan Wake'in yenilenmiş sürümü yeni nesil konsollara geliyor

Oyun dünyasında korku türünün en sevilen oyunlarından biri olarak görülen Alan Wake'in ilk oyununun yenilenmiş sürümü Alan Wake Remastered; PS5, Xbox Series ve PS4 için listelendi.

Alan Wake Remastered PS5, Xbox Series ve PS4 için listelendi Tam Boyutta Gör

Geliştiriciliğini Remedy Entertaintment'ın yaptığı 2010'lu yılların en iyi korku oyunlarından biri olan Alan Wake, bir süredir oyuncuların devam oyununu beklediği bir yapım. Son dönemde çıkan söylentiler de bir devam oyununun yapıldığı yönünde. Geçtiğimiz günlerde çıkan haberler ise ikinci oyun gelene kadar bizleri biraz oyalayabilecek türden bir haber.

Alan Wake Remastered, Rakuten Taiwan'da Listelendi

Geçtiğimiz günlerde Alan Wake Remastered isimli bir oyun Rakuten Taiwan'da PlayStation 5PlayStation 4, ve Xbox Series için listelendi. Listelemeye göre oyun 5 Ekim 2021 tarihinde çıkış yapacak. Bu tarz listelemeler genelde doğru olu ancak resmi bilgi olmadığını belirtelim. 

Oyun dünyasının güvenilir analistli Daniel Ahmad'ın söylediğine göre oyun bu hafta duyurulacak. Bu da 9 Eylül'deki PlayStation sunumuna denk geliyor. Kısaca duyuruyu orada görebiliriz. 2010 yılında Xbox 360 için çıkan oyun, 2012'de de PC için çıkmıştı. oyun eğer PS4 ve PS5 için 5 Ekim'de çıkışını yaparsa Alan Wake ilk kez PlayStation konsoluna gelmiş olacak. İkinci oyun ile ilgili bir sürpriz de yine 9 Eylül'de çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim