Anlık Bildirim

Alcatel 3X Plus tanıtıldı

TCL bünyesinde faaliyet gösteren Alcatel yeni akıllı telefonunu tanıttı. Alcatel 3X Plus adındaki cihaz Unisoc işlemci ve üçlü kamera kurulumu ile geliyor.

Alcatel 3X Plus tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Alcatel, 4G / LTE mobil ağlarda çalışmak üzere tasarlanmış orta sınıf akıllı telefonu Alcatel 3X Plus'ı duyurdu. Cihaz, Unisoc donanım platformuna dayanmakta.

Akıllı telefonda, saat frekansı 1,6 GHz'e kadar olan sekiz ARM Cortex-A55 bilgi işlem çekirdeği ve bir IMG8322 grafik hızlandırıcı içeren SC9863A işlemci mevcut. RAM miktarı ise 4 GB. 128 GB flash bellek bir microSD kart ile genişletilebiliyor.

240 dolardan satışa çıkacak

Cihaz, 720 × 1520 piksel çözünürlüğe sahip 6.22 inç HD+ ekran ile geliyor. Bu panelin üst kısmındaki küçük bir su damlası çentik, 5 MP'lik bir selfie kamerası barındırıyor. Arka kamera üç bileşenli bir tasarıma sahip: 13 megapiksel ana sensör ve 5 ve 2 milyon pikselli sensörler.

Alcatel 3X Plus tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Alcatel 3X Plus, kablosuz iletişim Wi-Fi 802.11b / g / n ve Bluetooth 4.2 için adaptörler, arka parmak izi tarayıcı, standart 3,5 mm kulaklık jakı içeriyor. Güç ise 4000 mAh pil ile sağlanmakta. Renk seçenekleri Koyu Gri ve Mavi olan cihazın tahmini fiyatı ise 243 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim