Anlık Bildirim

Xiaomi'den, MediaTek işlemcili ve 64MP kameralı Poco M4 Pro 5G geliyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Poco marka akıllı telefonlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre şirket Poco M4 Pro 5G'yi yakında piyasaya sürecek.

MediaTek işlemcili ve 64MP kameralı Poco M4 Pro 5G geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi bünyesindeki Poco markası, beşinci nesil hücresel iletişimi destekleyen yeni bir orta sınıf akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kaynaklara göre cihaz Poco M4 Pro 5G adı altında ticari pazara girecek.

Cihazla ilgili bilgiler, özellikle Avrasya Ekonomik Komisyonu (EEC) ve Çin sertifikasyon kurumu TENAA web siteleri olmak üzere bir dizi düzenleyicinin veritabanlarında yer aldı. Bu da Poco M4 Pro 5G'nin uluslararası pazar için hazırlanmakta olduğu anlamına geliyor.

Fiyatı ve çıkış tarihi henüz belli değil

Akıllı telefon, entegre 5G modemli MediaTek Dimensity serisi işlemcilerden birini temel alacak ve 64 ve 128 GB kapasiteli flash bellek ile donatılmış 4 ve 6 GB RAM'li modellerde satışa sunulacak. Öte yandan cihazda 33W hızlı şarj desteğinden bahsediliyor ve pil kapasitesinin ise 5000 mAh olduğu söyleniyor.

MediaTek işlemcili ve 64MP kameralı Poco M4 Pro 5G geliyor Tam Boyutta Gör

Ekranın özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok ancak büyük ihtimalle Full HD+ formatında bir panel kullanılacak. Mevcut bilgilere göre akıllı telefon 64 megapiksel ana sensöre sahip çok modüllü bir kamera da barındıracak.

Son olarak Poco M4 Pro 5G modelinin, MIUI 12.5 kullanıcı arayüzü ile tamamlanan Android 11 işletim sistemi ile birlikte gönderileceğini de belirtelim. Cihazın ne zaman tanıtılacağı ve fiyatı ise şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim