Anlık Bildirim

Alienware'ın 100 dolarlık mouse'u oyuncuların kalbini çalacak

Alienware, oyuncular için tasarlanan ürün serisine bir yenisini ekledi. Alienware AW620M kablosuz oyuncu mouse’u fiyatına göre harika özellikler sunuyor.        
Alienware AW620M oyuncu mouse Tam Boyutta Gör
Oyunculara yönelik üst seviye donanımlarıyla adından söz ettiren Alienware, yeni oyun mouse’unu duyurdu. 100 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan Alienware AW620M kablosuz mouse, heyecan verici özelliklerle geliyor.

26000 DPI, 0'a yakın gecikme, 140 saat kesintisiz oyun

Alienware AW620M, Dell’in oyun markasının oyunculara yönelik yüksek performanslı aksesuarları serisinin en yeni donanımı. Dell, farenin tasarımına dikkat çekiyor; sağ elini kullanan oyuncular için özel olarak hazırlanmış ergonomik tasarıma sahip olduğunu söylüyor.

Mouse, 5 DPI ayarını destekleyen 26.000 DPI’a sahip yeni nesil sensörlerle donatılmış. Bildiğiniz üzere, DPI, rekabetçi oyunlarda daha fazla önem kazanıyor. Yüksek DPI dışında neredeyse gecikmez çalışma ve tıklama sunan, 2.4GHz kablosuz mod bağlantısının yanında USB-C kablolu bağlantıyı destekliyor. Fare, tek şarjla 140 saate kadar kullanılabiliyor; 5 dakikalık hızlı şarjla 10 saate kadar oyun oynanabiliyor.

Mouse’daki 7 tuş, Alienware Command Center programı üzerinden özelleştirilebiliyor. Farenin üç bölgesi RGB aydınlatmalı ve renklerle birlikte efektler değiştirilebiliyor.

Amerika dışında da satışa sunulacak

Alienware AW620M fiyatı -selefi gibi- 100 dolar ve şu anda Amerika’da satışta. 31 Mart’ta uluslararası tanıtımının yapılması planlanıyor ancak Amerika dışındaki pazarlar için fiyat bilgisi paylaşılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim