Anlık Bildirim

Amazfit Bip S nihayet satışa çıkıyor

Tek şarjla 40 güne kadar kullanım ve 90 güne kadar bekleme süresi sunan Huami Amazfit Bip S akıllı saati 66$ gibi oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip.

Amazfit Bip S nihayet satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

CES 2020 fuarının en beğenilen ürünleri arasında yer alan Huami Amazfit Bip S akıllı saat modeli uzun bir bekleyişin ardından satışa çıkıyor. Fiyatı ve özellikleri konusunda bir değişiklik olmadı.

Amazfit Bip S özellikleri ve fiyatı

Amazfit Bip S adındaki yeni modeli sevilen Amazfit Bip akıllı saatinin biraz daha gelişmiş ve iyileştirilmiş bir modeli olarak karşımıza çıkıyor. 1.28 inç yansımayı engelleyen LCD ekrana sahip olan saat 176x176 piksel çözünürlük sunuyor. Böylece dış ortamda daha rahat bir görüntü elde ediliyor.

28nm sürecinde Sony GPS yongasını barındıran cihaz böylece bağımsız bir şekilde konumlama yapabiliyor. Yeni BioTracker PPG nabız ölçer sensörü daha fazla alanı aydınlatıyor ve yüzde 80 daha düşük enerji tüketiminde çok daha yüksek doğruluk oranı elde ediyor.

Akıllı saatin diğer bir özelliği kayışlar. Kayışlarda Huami'nin geliştirdiği kir tutmayan ve kendini temizleyen bir kaplama teknolojisi yer alıyor. Ayrıca su ve toz da tutmuyor. Bu teknoloji silikon kayış seçeneklerinde yer almıyor.

Amazfit Bip S nihayet satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Amazfit Bip S; 10 farklı spor modunu algılayabiliyor. Ayrıca kişisel aktivite asistanı yaptığınız egzersizlerin kalbinize olan etkisini ölçebiliyor. Diğer taraftan saatin standart bildirim yansıtma özelliği de mevcut.

190mAh kapasiteli batarya tek şarj ile 40 gün kullanılabiliyor ve 90 gün boyunca da bekleme modunda kalıyor. GPS açarsanız bu kez sadece 22 saatlik bir kullanım elde edebiliyorsunuz. Bluetooth 5, 3 eksenli ivme ölçer, 3 eksenli manyetik sensör, su geçirmezlik gibi özellikleri olan Amazfit Bip S modeli 66$ fiyat etiketine sahip. Orijinal modelin çıkışından biraz daha ucuz olması yeni versiyonu daha popüler yapacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim