Anlık Bildirim

Amazon Echo artık duvara asılıyor

Amazon Echo ailesindeki en büyük ekrana sahip olan Amazon Echo 15 istenirse duvara da asılabiliyor. Ayrıca kullanan kişiyi tanıyarak içeriği optimize edebiliyor.

Amazon Echo 15 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Hayatına orta boyda bir hoparlör olarak başlayan Amazon Echo ailesi bugün kendi ekranı olan gelişmiş bir platforma dönüştü. Bu hafta da en büyük haliyle duvara asılmaya hazır hale geldi. 

Amazon Echo 15 özellikleri ve fiyatı

15.6 inçlik Full HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan sistem Amazon’un yeni 4 çekirdekli AZ2 yapay zekâ işlemcisi sayesinde kime hitap ettiğini algılayarak içerikleri buna göre optimize ediyor. Amlogic Pop1 8 çekirdekli işlemcisi de genel işlemleri yerine getiriyor. 

Bluetooth bağlantısı ile mobil cihazınızı yansıtabileceğiniz ekran ayrıca WiFi 5 ile de internete bağlanıyor. 5MP çözünürlüğünde kamerası olan cihaz 2 adet 1.6 inçlik tam mesafe sürücüler ile zengin bir ses tecrübesi sağlıyor. 

Atanmış bir mikrofon/kamera kapatma ve kamera deklanşörü olan Amazon Echo 15 modeli istenirse opsiyonel stand ile masa üstünde de kullanılabiliyor. Amazon Echo 15 için 249$ fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim