Uygulama ile Aç

Samsung Galaxy Z Fold 4'ün renk ve depolama seçenekleri ortaya çıktı

Abone Ol

Ünlü tipster Evan Blass Twitter'da yaptığı paylaşımda, Ağustos Unpacked etkinliğinde piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy Z Fold 4'ün renk ve depolama seçeneklerini ortaya koydu.

Ağustos Unpacked etkinliğinde piyasaya sürüleceği tahmin edilen Samsung Galaxy Z Fold 4'ün Galaxy Z Flip 4 ve Samsung Galaxy Watch 5 ile birlikte küresel olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şimdilerde ise herkes Samsung'un lansman tarihini duyurmasını bekliyor. Yakın bir zamandaysa ünlü tipster Evan Blass, Twitter'da yaptığı paylaşımda telefonun renk ve depolama seçeneklerini gözler önüne serdi.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy Z Flip 4, FCC Sertifikasyon sitesinde görüntülendi

Samsung Galaxy Z Fold 4, bordo dahil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle gelebilir

Evan Blass'ın Twitter paylaşımına göre, Samsung Galaxy Z Fold 4 bej, bordo kırmızı, gri yeşil ve phantom siyah olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle gelecek. Ayrıca katlanabilir akıllı telefon 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleriyle satışa sunulacak. Birkaç hafta önce çıkan sızıntılarda Galaxy Z Fold 4'ün 1 TB depolama seçeneğiyle gelebileceği söylenmişti. Ancak Evan Blass'a göre bu seçenek satışa sunulmayabilir veya birkaç pazarla sınırlı olabilir.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör