Anlık Bildirim

Angry Birds Seasons, Android için yayınlandı

Mobil işletim sistemleri için hazırlanan en popüler oyun olan Angry Birds'ün beklenen yeni sürümü olan Christmas Edition adlı versiyonu farklı bir isimle Android için yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde mobil işletim sistemleri için hazırlanan en popüler oyun olan Angry Birds'ün Christmas Edition adıyla yeni bir sürümünün yayınlanacağı haberini yayınlamıştık. Aradan çok uzun bir süre geçmeden oyunun yapımcısı Rovio, Android işletim sistemi için Angry Birds Seasons adı altında yeni bir oyun yayınladı. Oyun içeriğinde 25 bölümden oluşan Christmas Editon etapları ve iOS kullanıcılarının çok daha önce oynamaya başladığı Halloween Edition yer alıyor.

Her iki oyunu içeren Seasons paketi Android Market'te ücretsiz (reklam içerikli) olarak yayınlandı. Angry Birds Seasons oyunun ana menüsünde kullanıcıları Angry Birds karakterlerinin 8 inç'lik oyuncaklarını satın almalarını (15$) sağlayan bir kısayol menüsü yer alıyor. Angry Birds Christmas Edition'ın iOS için daha önce belirtilen tarih olan 11 Aralık'ta yayınlanması bekleniyor.

Angry Birds'ün yeni versiyonu yayınlandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim