Anlık Bildirim

Anker Soundcore R100 tam kablosuz kulaklıklar duyuruldu

Anker Soundcore R100 tam kablosuz kulaklık modeli 10mm grafen ses sürücüleri, 6 saate kadar tek şarj ile kullanım ve kolay eşleşme gibi özelliklerle geliyor.

Anker Soundcore R100 fiyat-performans ürünü Tam Boyutta Gör

Daha çok enerji odaklı çevre birimleri ile tanıdığımız Anker markası kulaklık tarafında da başarılı işler yapıyor. Anker Soundcore birimi bu hafta fiyat-performans ürünü bir kulaklık duyurdu.

Anker Soundcore R100 özellikleri ve fiyatı

Anker Soundcore R100 tam kablosuz kulaklık modeli 10mm grafen dinamik sürücüler kullanıyor. Üst seviye bir ses tecrübesi sunan modelde aktif gürültü engelleme yer almıyor ancak tasarım itibariyle dış sesleri kesebiliyor. 

Bluetooth 5.0 kullanan ürün IPX5 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı. Kutusunu açtıktan 3 saniye sonra otomatik olarak kaynağına bağlanabiliyor. Dış kısımda ise dokunmatik kontrol yüzeyi yer alıyor. 

Ürün tek şarj ile 6 saate kadar kullanılabiliyor. Kutusu 19 saat civarında bir katkı yapıyor. Ayrıca 2 dakikalık şarj ile 2 saat kullanım süresi elde edilebiliyor. Anker Soundcore R100 şu an için Hindistan’da 3$ açılış indirimiyle 24$ olarak satışa sunuldu.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim