Anlık Bildirim

Apple M1X işlemcili MacBook Pro doğrulandı

WWDC 2021 konferansının açılış konuşması videosuna m1x MacBook Pro etiketinin eklenmesi iddiaları alevlendirdi. Yakın zamanda bir basın tanıtımı yapılabilir.

Apple M1X işlemcili MacBook Pro yakında gelebilir Tam Boyutta Gör

Apple’ın ARM mimarisine ilk adımını temsil eden Apple M1 yongasının ardından yeni tasarımlar merakla bekleniyor. Apple’ın M1X adıyla yongasını genişleteceği biliniyordu ve bu doğrulandı. 

M1X işlemcili MacBook Pro

4 performans ve 4 verimlilik çekirdeğinden oluşan Apple M1 yongası oldukça başarılı işler yaptı. Sınıfındaki rakiplerini adeta parçalayan Apple M1 yongasının devamı olarak Apple M1X düşünülüyor. Kaynaklar 8 performans ve 4 verimlilik çekirdeğinden oluşan Apple M1X yongasının ilk kez 16 inçlik MacBook Pro modelinde kullanılacağını belirtmişti. Ayrıca benchmark skorlarının inanılmaz olduğunu da vurgulamıştı. 

WWDC 2021 açılış konuşmasının YouTube videosuna eklenen etiketler Apple’ın planını ortaya koydu. m1x MacBook Pro şeklinde girilen etiket kısa süre içerisinde bir tanıtımın olabileceğini gösteriyor. 

WWDC 2021 konferansında bir tanıtım planlanıp sonrasında iptal edilmiş olması yüksek. Muhtemelen üretim tarafında yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle Apple tanıtımı geciktirdi. Kısa süre içerisinde basın bülteni üzerinden bir tanıtım gelebilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim