Anlık Bildirim

Apple'ın Covid-19 (RED) ortaklığı 2021'in sonuna kadar devam edecek

Apple Product RED ile olan ortaklığını bu yılın sonuna kadar uzatmaya karar verdi. Bu ortaklığın, uygun gelirlerinin tamamı Global Fund’ın Covid-19 mücadelesine bağışlanmaktadır.

Apple, RED ortaklığını yıl sonuna uzatıyor Tam Boyutta Gör

Apple uygun gelirlerin %100’ünün Global Fund’ın Covid-19 mücadelesine bağışlanmasına devam etmek için (RED) ile olan ortaklığını uzattı. Programın normal şartlarda 30 Haziran’da sona ermesi ve HIV/AIDS programlarına geri dönülmesi bekleniyordu. Apple, süregelen 14 yılda Product RED ile özel ürünler satan ve bu fonu bağışlayan bir ortaklığa sahip.

Apple ve RED ortaklığı sayesinde neler oluyor ?

14 yılda Product RED ile yapılan ortaklık ile beraber HIV/AIDS tedavi programlarına yaklaşık 250 milyon dolarlık bağış sağlanmıştır. Apple pandemi sürecinde ise, RED satın alımlarından gelen gelirlerin tamamını Global Fund’ın Covid-19 mücadelesine yönlendirmek için RED ile birlikte çalışmaya devam ediyor. Bu destekler, salgın tarafından en çok tehdit edilen sağlık sistemlerine kritik destek sağlayacak ve hayat kurtarma programlarının korunmasına yardımcı olacaktır.

Apple, ilk olarak Nisan 2020’de Covid-19 ile mücadeleye yardımcı olmak için mevcut fonları bu salgın için yönlendirdiğini duyurmuştu. Ve proje mümkün olduğunca çok insana yardım etmeye devam etsin bakış açısıyla yıl sonuna kadar uzatıldı.

Apple, iPhone, Apple Watch, apple aksesuarları başta olmak üzere birçok diğer ürününde de Product RED versiyonlarını satmaktadır. Apple’ın resmi web sitesinde bu yardım programı ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilir ve eğer isterseniz ilgili ürünleri satın alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim