Anlık Bildirim

Apple TV 2021 modeli 120Hz desteği ile gelebilir

Oyunculuk tarafına daha fazla önem vermek isteyen Apple yeni medya kutusunda da bunu yansıtacak. Apple A12Z yonga seti, 120Hz desteği, özel kontrolcü gibi detaylar var.

Apple TV 2021 modeli 120Hz desteği ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Geçen yılın sonlarından bu yana Apple’ın masa üstü medya kutusunu güncelleyeceğine dair dedikodular gündeme geliyor ancak halen bir gelişme yaşanmış değil. Bununla birlikte iddialar da devam ediyor.

120Hz desteği olabilir

Apple TV 2021 medya kutusunun oyunculara biraz daha öncelik vereceği artık bilinen bir konu. Apple A12Z yonga setini kullanacağı tahmin edilen yeni kutuda daha iyi bir soğutma sistemi ile 6GB ve 128GB kapasiteye kadar seçenekler olacağı iddia ediliyor.

Kutu için özel bir oyun kontrolcüsü de geliştirdiği öne sürülen Apple’ın şimdi ise 120Hz desteği sunacağı da ifade ediliyor. tvOS 14.5 beta kodlarında ortaya çıkan satırlar firmanın 120Hz modunu kapalı kapılar ardında test ettiğini gösteriyor.

İçerikler için daha yüksek canlılık sunacak 120Hz desteği elbette oyuncuları da sevindirecek. Apple Arcade ile önemli bir mobil oyun ekosistemi haline gelen Apple bunu en iyi şekilde Apple TV kullanıcılarına da sunmak istiyor. Henüz Apple’ın ne zaman Bahar etkinliğini yapacağı net değil bu bakımdan Apple TV 2021 için de bir çıkış tarihi ön görülemiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim