Anlık Bildirim

Apple Watch Series 8'in muhtemel tasarımı ortaya çıktı

Apple Watch Series 7, düz kenarlı tasarım bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmıştı. Apple'ın bir sonraki akıllı saati de "yeni tasarım" beklentilerini karşılamayacak gibi gözüküyor.

Apple Watch Series 8'in muhtemel tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Apple Watch Series 7 duyurulmadan önce yeni modelin iPhone 12 tarzını yansıtacağı, yani düz kenarlı tasarıma sahip olacağı söyleniyordu ancak bu beklenti gerçeğe dönüşmedi. Görünüşe bakılırsa Apple gelecek yıl da akıllı saatinin tasarımını değiştirmeyecek.

LeaksApplePro takma adını kullanan bir kaynak, yeni nesil Apple Watch modelinin nasıl görüneceğini ortaya koyan ilk görüntüyü paylaştı. Yayınlanan görselin, sızdırılmış CAD çizimleri temel alınarak hazırlandığını belirtmekte fayda var.

Apple Watch Series 8'in muhtemel tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Tek fark hoparlör ızgarasında

Görüntü, 8. nesil Apple Watch'un görünümünün değişmeyeceğini ve neredeyse aynı kalacağını ortaya koyuyor. Apple Watch Series 7 modeliyle arasındaki tek fark yan tarafa ikinci hoparlör ızgarasının eklenmesi. Başka da göze çarpan bir değişiklik yok.

Apple mevcut Apple Watch Series 7'yi 14 Eylül'de tanıtmıştı. Akıllı saat yüzde 20 daha büyük ekranla karşımıza çıktı. IP6X toza dayanıklılık sertifikasıyla kumsal veya çöl gibi ortamlarda dayanıklılık sunan cihaz Series 6’ya kıyasla yüzde 33 daha hızlı şarj oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10750 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı saat, Apple Watch Series 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim