Anlık Bildirim

ASELSAN'dan ülkemizdeki su miktarını artırmaya yönelik yarışma

ASELSAN ve CBKİO iş birliği ile ‘Ülkemizdeki Kullanıma Uygun Su Miktarı Nasıl Artırılır?’ konulu proje yarışması başladı. 13 Ağustos'a kadar başvurabilirsiniz.

ASELSAN'dan ülkemizdeki su miktarını artırmaya yönelik yarışma Tam Boyutta Gör

Savunma sanayi projeleriyle adından söz ettiren ASELSAN bu defa doğal kaynakların korunması için kolları sıvadı. Ülkemizdeki su kaynaklarının korunması ve su miktarının artırılması için yarışma düzenliyor. Parlak fikirlerin hayata geçmesine yardımcı olacak.

ASELSAN ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBKİO) iş birliği ile ‘Ülkemizdeki Kullanıma Uygun Su Miktarı Nasıl Artırılır?’ konulu yarışma düzenleniyor. Başvurular 13 Ağustos’a kadar sürecek. Yarışmaya Türkler katılabiliyor. Yarışmaya Türkiye ve yurt dışında yaşayan Türk vatandaşı üniversite öğrencileri ve mezunları takımlarını oluşturarak katılabilecekler.

Yarışmaya katılım başvuruları, CBKİO tarafından oluşturulan Yetenek Kapısı platformu üzerinden alınacak. Başvuru için gerekli kriterlere Yetenek Kapısı platformundan ulaşabilirsiniz.

Başvuru için: yetenekkapisi.org

Birinci projeye 10 bin TL, ikinci projeye 7 bin 500 TL ve üçüncü projeye 5 bin TL para ödülü verilecek. Para ödülünün yanı sıra ASELSAN’dan çeşitli imkanlar sunulacak.

Katılımcılar, kullanıma uygun su miktarının artırılması için şu başlıklarda proje sunabilecek:

"Su şebekelerinin şehir girişlerinde organik/inorganik kirlilik ölçümlerine yönelik elektronik/yazılım tabanlı çözümler, İHA ve uydu görüntüleri ile kuraklık takibi, barajlardaki toplam su miktarının artırılması ve dağıtma esnası kayıpları engelleyecek otonom kontrol sistemleri geliştirilmesi, yer altı sularının şehir su şebekelerine karışmasının elektronik yöntemlerle tespiti, daha az su ile temizlik yapacak elektronik sistem önerileri ve kişisel su kullanımının takibine yönelik yazılım uygulamaları."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10823 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aselsan, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim