Anlık Bildirim

ASUS, üç bantlı wifi 7 oyun yönlendiricisini duyurdu

ASUS Republic of Gamers (ROG), bugün Computex 2024'te ROG Rapture GT-BE19000 ismini verdiği yeni üç bantlı WiFi 7 oyun yönlendiricisini kullanıcılarına duyurdu.
ASUS, Üç bantlı wifi 7 oyun yönlendiricisini duyurdu Tam Boyutta Gör
Bu yeni nesil güç merkezi, ultra hızlı üç bantlı WiFi 7 hızıyla oyun ve bilgisayar deneyimi için tasarlandı. 19 Gbps'ye kadar hız, Otomatik Frekans Koordinasyonu gibi yenilikçi özellikler ve kapsamlı kablolu ve kablosuz ağ işlevleri barındırıyor.

Yeni nesil WiFi gücü

ASUS ROG Rapture GT-BE19000 yönlendirici, 320 MHz kanallar, 4096-QAM ve Çoklu Bağlantı İşlemi gibi yenilikçi WiFi 7 özellikleri sayesinde 19 Gbps'ye kadar ultra yüksek kablosuz hızlara sahip. Otomatik Frekans Koordinasyonuna (AFC) sahip dünyanın ilk oyun yönlendiricisi özelliğiyle öne çıkıyor.

AFC, Wi-Fi ortamını otomatik olarak kontrol eder ve 6 GHz bandındaki en az sıkışık kanalı seçer. En yüksek iletim gücünü düşük güçlü iç mekan ağ cihazlarına göre 63 kata kadar artırır. GT-BE19000, 31 Gbps'ye kadar kablolu kapasite sunarak yeni yapay zeka çağında sağlam bir yerel ağ oluşturmak için güçlü ve istikrarlı bağlantılar sağlıyor.

ASUS, Üç bantlı wifi 7 oyun yönlendiricisini duyurdu Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim