Anlık Bildirim

Balinalar BTC'deki son düşüş sırasında 67 bin Bitcoin satın aldı

Bitcoin'de geçen hafta yüzde 20'ye yakın düşüş gerçekleşmişti. Analiz şirketi Santiement'e göre balinalar bu düşüşte 67 bin adet BTC satın aldı.                      

Balinalar BTC'deki son düşüş sırasında 67 bin Bitcoin satın aldı Tam Boyutta Gör

Blockchain veri analiz şirketi Santiment’in yayınladığı en son bilgilere göre, kripto para piyasasında yaşanan en son fiyat düzeltmesi başta balinalar olmak üzere yatırımcılar tarafından bir satın alım fırsatı olarak değerlendirildi.

Lider kripto para birimi Bitcoin, geride bıraktığımız hafta %20’ye varan sert bir fiyat düzeltmesi kaydetti. FED’in açıklamaları ve yeni duyurulan Koronavirüs varyantının bu düşüşte etkili olduğu düşünülüyor. Ancak bu önemli düşüşe rağmen yatırımcılar, bunun bir fırsat olarak değerlendirdi ve daha fazla satın alım gerçekleştirdi.

Öyle ki Santiment’in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada Bitcoin’in 42 bin dolara gerilediği düşüşte içerisinde 100 ila 10.000 arasında Bitcoin bulunan cüzdanların toplamda 67.000 BTC aldığı ortaya çıktı.

Kripto Paralar Toparlanıyor

Bitcoin 42 bin dolara geriledikten sonra hızla toparlandı ve 50 bin doların üzerine yükseldi.

Buna rağmen lider kripto para birimi hala aşırı satış bölgesinde bulunuyor. Bu da Bitcoin’in tamamen toparlanmadan önce bir süre daha konsolide olacağı anlamına gelebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim