Anlık Bildirim

Bitmart CEO’sundan 150 milyon dolarlık hack hakkında açıklama

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 150 milyon dolarlık siber saldırıya uğrayan kripto para borsası Bitmart'ın CEO'su Sheldon Xia çeşitli açıklamalarda bulundu.        

Bitmart CEO’sundan siber saldırı açıklaması Tam Boyutta Gör

Kısa bir süre büyük ölçekli bir siber saldırıya uğrayan BitMart’ın CEO’su Sheldon Xia, 150 milyon dolarlık vurgun hakkında açıklamalarda bulundu.

Popüler kripto para borsalarından Bitmart’ın CEO’su Sheldon Xia, Pazartesi günü konuyla ilgili bir güncelleme yayınladı. Siber saldırganın borsanın sıcak cüzdanlarının özel anahtarlarını ele geçirerek kripto paraları çaldığını açıkladı.

Sheldon Xia, borsanın güvenlik kontrollerini kısa bir süre içerisinde tamamlayarak saldırıdan zarar gören kullanıcıların fonlarını iade etmeyi planladıklarını ifade etti. Xia ayrıca, Bitmart’ın para çekme ve yatırma işlemlerini kademeli olarak aktif edeceğini ve işlemlerin 7 Aralık itibariyle devam edeceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan siber saldırıyı ilk olarak duyuran siber güvenlik şirketi Peckshield, çaldığı fonları, ETH’ye dönüştürmek için merkezsiz kripto para borsası 1inch’i kullandığını ve sonrasında da Tornado Cash mikser hizmetlerini kullanarak kimliğini gizlediğini ifade etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim