Anlık Bildirim

Big Navi’nin bellek kapasitesi gün yüzüne çıktı, Navi 22’e 12 GB VRAM eşlik edecek

Nvidia’nın güncel GDDR6X belleklerlde desteklediği RTX 3000 ailesinin ardından gözler AMD’nin üzerinde. Bir yama içerisinde yeni yongalara dair bazı detaylar bulundu.

Big Navi’nin bellek kapasitesi gün yüzüne çıktı, Navi 22’e 12 GB VRAM eşlik edecek

Kırmızı ekibin RDNA2 mimarisiyle gelecek RX 6000 ailesinden beklenti büyük.  Donanım dünyası AMD’den özellikle de orta segmentte fiyatıyla gönülleri kazanması beklentisi içerisinde.

12 GB bellekli 2560 shaderlı Navy Flounder

ROCm yazılımına gelen yeni güncelleştirme Navy Flounder GPU’suna destek sunuyor. Yeni yamanın konfigürasyonlarını inceleyen bir Reddit kullanıcısının buldukları ise yeni kartlara ışık tutuyor.

40 CU içeren Navi 22 GPU’su her ünite içerisinde 64 shader konumlandırılacağı kabul edilirse 2560 işlem birimiyle geleceğe benziyor.

Diğer taraftan bir başka sızıntıya göre Navy Flounder GPU’suna eşlik edecek VRAM’ler 12 GB kapasiteye sahip olacak. Bu, AMD’ye orta segmentte Nvidia’ya karşı önemli bir avantaj sağlayacaktır.

Big Navi’nin bellek kapasitesi gün yüzüne çıktı, Navi 22’e 12 GB VRAM eşlik edecek Tam Boyutta Gör

Yamaya geri dönelim, Satırların arasındaki detaylara göre kartın GPU-VRAM arasındaki iletişimse 192-bitlik veriyolu üzerinden sağlanacak. Son olarak iddialara göre AMD'nin RTX Ampere tanıtımının ardından fiyatını 599$'dan 549$'a düşürdüğü üst seviye kartındaki Navi 21 GPU’suna 16 GB kapasiteli belleklerin eşlik etmesi bekleniyor.

Kaynakça https://videocardz.com/newz/amd-navy-flounder-to-feature-40-cus-and-192-bit-memory-bus https://www.techspot.com/news/86818-both-navi-21-big-navi-navi-22-feature.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3470 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd navy flounder, amd navi 21 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim