Anlık Bildirim

Bitcoin balinaları tekrar stok yapmaya başladı

Bitcoin arzı, balinaların tekrar satın alım yapmaya başlamasıyla Blockchain marketindeki son iki aylık negatif verilerden sonra, ilk yükseliş sinyallerini vermeye başladı.

Haberimizin en başında bu içeriğin yatırım tavsiyesi olmadığını belirtelim. Glassnode verilerine göre oluşturulan bir BTC balina varlığı grafiğine göre Bitcoin balinaları yine artış göstermeye başladı.

Bitcoin balinaları tekrar stok yapmaya başladı Tam Boyutta Gör

BTC’de balina sayısı yeniden artıyor, neden önemli?

Haberdeki verilerde elinde yaklaşık 1.000 - 10.000 BTC bulunduran cüzdanlara Bitcoin balinası denilmiş. Şu sıralar düşüş eğiliminde olan kripto para, Glassnode verilerine göre potansiyel bir yükseliş eğilimine girmek üzere. Balinaların çoğalması Bitcoin yatırımcıları için oldukça iyi bir haber çünkü bu balinalar sayesinde yakın bir geçmişte BTC’nin fiyatı 10.000$’dan yaklaşık 60.000$ gibi tarihi bir yükseliş yaşamıştı.

Bitcoin balinaları tekrar stok yapmaya başladı Tam Boyutta Gör

Balinalar Bitcoin'e tekrar güvenmeye başlamış olabilir!

Balina sayısında yaşanan bu artış BTC için, 29.000$’ın bu düzeltme döneminde bir dip olduğu anlamına gelebilir! Piyasada Bitcoin fiyatı için yapılan pek çok spekülasyon, fiyat tahmini, abartı haber ve manipülatif hareketler mevcut. Bu bağlamda balina hareketlerini izlemek pek çok yatırımcı için önemli bir konu. Şu bir gerçek ki, Çin’in de etkisiyle BTC fiyatı oldukça yatay seyrediyor ve ne zaman toparlanır tahmin etmesi oldukça zor. 

Twitter'da 493 bin takipçili, The Wolf Of All Streets olarak bilinen ünlü analist Scott Melker'ın analiz videosunu izleyebilirsiniz.

Lider kripto paranın tekrar toparlanması için yeşil enerjiyle yapılan BTC madenciliği oldukça önemli ama yine de Bitcoin ve Altcoinlerin devletler açısından kabulü de oldukça mühim bir konu. Son zamanlarda piyasada kayda değer takipçi kitlesine sahip bazı analistler BTC dip fiyatı için 20.000$ gibi tahminlerini takipçileriyle paylaşıyor ve lider kripto paranın bu dipten büyük bir ivme kazanarak 100.000$ seviyelerine çıkacağını düşünüyorlar. Tabii ki bu bir olasılık ve analistlerin tahminlerine göre yatırım yapmakta bizler için büyük bir risk teşkil ediyor.

Kaynakça https://www.nasdaq.com/articles/bitcoin-supply-held-by-whale-entities-hits-two-month-high-in-bullish-sign-2021-07-04 https://www.coindesk.com/bitcoin-supply-held-by-whale-entities-hits-two-month-high-in-bullish-sign https://www.youtube.com/watch?v=g7E32qr0KjU Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim