Anlık Bildirim

Elektrikli arabayla kripto para madenciliği devri başladı

Kanadalı elektrikli araç üreticisi Daymak Nebula'nın ürettiği arabalarla yakın bir gelecekte, bir düğmeye tıklayarak kripto para madenciliği yapma devrini başlatacak.

Şirket yetkilileri web sitelerinde olayı kısaca şu sözlerle ifade etmiş: "Daymak'ta bizler geleceğin kripto olduğuna inanıyoruz. DOGE, Bitcoin, Ethereum veya Cardano ya da başka bir şey olsun, Blockchain teknolojisi günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak. Çoğu insan kripto madenciliğin ne olduğunu ve nasıl yapılabileceğini anlamıyor, bu yüzden görevimiz onu basitleştirmek.

Elektrikli arabayla kripto para madenciliği devri başladı Tam Boyutta Gör

Bizim madencilik için arabaya ekstra bir işlem yapmamız gerekiyor mu ?

Kanadalı şirket, üreteceği arabalar sayesinde insanlar ekstra donanım ve yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan. Sadece play tuşuna tıklayarak kripto para madenciliği yapmanın kolaylığını yaşayacak ve yine Daymak elektrikli arabaları sayesinde günlük nakit para elde etmenin tadını çıkaracaklarını belirtiyor.

Arabanın kaç MH/s kazdığını canlı yayında izleyebilirsiniz

Daymak'ın ilk elektrikli araba prototipi Spiritus bugün itibarıyla kripto para madenciliğine başladı ve şirket gelişmeleri Youtube kanalı üzerinden 24/7 canlı olarak yayınlıyor. Kanadalı şirket madencilik işlemi için Nebula platformunu kullanıyor.

https://youtu.

Güç tüketimi ve kazandığı günlük nakit ne kadar?

Hepimizin merak ettiği en önemli konulardan biri de, yakın gelecekte üretilecek olan bu elektrikli aracın tüketeceği elektrik ve kazandıracağı para miktarı. Ben haberi yazdığım sırada Daymak’ın Youtube kanalındaki canlı yayında; Spiritus 185 MH/S (Hashrate) değerinde kazım yapıyor, karşılığında yaklaşık 407 W saat elektrik tüketiyor ve günlük ortalama 12.53$ gelir elde ediyordu. Bu rakamların değişken olduğunu burada belirtmiş olayım.

Elektrikli arabayla kripto para madenciliği devri başladı Tam Boyutta Gör


Daymak yönetim kurulu başkanı Aldo Baiocchi yaptığı bir açıklamada ''Spiritus, sahiplerine araçlarına her bindiklerinde cüzdana 10 dolar ya da 20 Dogecoin koydum'' demesinin nasıl bir his olacağını düşünmelerini istedi.

Kaynakça https://daymakavvenire.com/nebula-live/ https://robbreport.com/motors/cars/daymak-futuristic-new-ev-mines-cryptocurrency-while-charging-1234616964/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim