Anlık Bildirim

Bitcoin fiyatı 2000 dolara düşebilir

Bitcoin'e düşman tavırlarıyla bilinen, Schiff Gold'un yönetim kurulu başkanı ve Euro Pacific Capital'in CEO'su Peter Schiff, Bitcoin fiyatının 2000 dolara düşebileceğini iddia etti.

Kripto paralara olan düşmanlığıyla bilinen Peter Schiff, en iyi coinin dahi bir tenis topundan daha az değerli olduğunu söyledi. Ardından piyasayla alakalı yeni tahminini Twitter'da paylaştı.

Bitcoin fiyatının 2000 doların altına düşebileceğini öngören Schiff'in, teknik analizler konusunda becerileri, birçok kripto tüccarı açısından sorgulanır duruma geldi. Özellikle, Josh Rager, tahminlerinin neden kusurlu olduğunu açıkladı.

Bir Twitter kullanıcısı, bu ekstra karamsar ayı piyasası tahminini, Schiff'in, Bitcoin'i dip fiyattan almak istediği şeklinde yorumladı. Ardından 200 dolarlık daha uçuk bir tahminle cevabını aldı. Fakat, Bitcoin bu fiyat seviyesini Ekim 2015'ten bu yana görmedi.

Daha önceden Schiff'in yaptığı tahmine göre, Bitcoin 8000 dolara düştükten hemen sonra 4000 dolara kadar gerileyecekti. 8000 dolar seviyesinin üzerinden bayağı bir zaman geçmesine rağmen henüz bu tahmin gerçekleşmedi. Ama Peter Schiff başka bir fiyat düşüşü bekleyen tek kişi değil.

Bitcoin fiyatı 2000 dolara düşebilir

Geçtiğimiz ay, tecrübeli yazar Peter Brandt, Bitcoin fiyatının 50000 dolara yükselmeden önce 5500 dolara kadar gerileyebileceğini iddia etmişti.

Ayrıca, borsa oyuncusu olan Alessio Rastani, Bitcoin’in tamamen beklenmedik ve şaşırtıcı bir şey yapabileceği gerçeğini düşünüp, piyasa ayılarının çoğunluğa ulaşması durumunda Bitcoin'in 2000 doların altına düşebileceğini düşünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7774 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), finans ve
2 etiket daha piyasa Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim