Anlık Bildirim

Black & Decker goVia giyilebilir cihazlar yaşlıları takip ediyor

Black & Decker goVia serisi aylık belirli bir abonelik ücretli karşılığında ileri yaş kullanıcıları evde takip edecek ve risk durumunda yetkililerle iletişim kurmasını sağlayacak.

Black & Decker goVia serisi Tam Boyutta Gör

Genelde tamir ve bakım ürünleriyle tanıdığımız Black & Decker markası bu kez ileri yaşta olan insanları takip ederek herhangi bir risk durumunda ilgili merkezleri uyarabilen giyilebilir cihazlar duyurdu. 

Black & Decker goVia serisi

Black & Decker goVia olarak adlandırılan yeni giyilebilir cihaz serisi ileri yaş kullanıcıların ev ortamında sürekli takip edilmesini ve ihtiyaç hissettiği durumlarda tek bir tuş ile ilgililere ulaşmasını sağlıyor. 

goVia Mini cihazı 5 güne kadar kullanılabilen büyükçe bir tuş görünümünde. 4G, GPS ve WiFi desteği olan cihaz üzerinde konuşma yapılabiliyor. Kullanıcı acil durumlarda tek tuş ile iletişim kurabiliyor. Cihazın fiyatı 125$ iken aylık 45$ abonelik ücreti gerekiyor. 

Black & Decker goVia serisi geliyor Tam Boyutta Gör

goVia Move ise benzer bir görünüme sahip ancak iletişim hizmetlerini dock vasıtası ile yapıyor. Dock istasyonu ile en fazla 200 metre civarında bir mesafe olması gerek yoksa bağlantı kopuyor. Cihaz 75$ iken aylık abonelik 40$ seviyesinde. 

goVia Home Classic sabit bir istasyon şeklinde. Bağlantılı bir de giyilebilir tuşu var. Sabit hatta bağlanan cihaz 400 metre civarında kapsama alanı ile tuşa basıldığında arama yapabiliyor. Fiyatı 45$ iken aylık abonelik 30$ ancak düşme algılama istiyorsanız 10$ fazla ödemeniz gerek. goVia Home Wireless ise AT&T altyapısını kullanan hücresel bir servise sahip. Fiyatı 50$ iken aylık 35$ istiyor. Yine düşme algılama da var. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim