Anlık Bildirim

Bloomberg’e göre Bitcoin 2021 yılı sonuna kadar 80 bin dolara ulaşacak

Bloomberg, Bitcoin fiyatı hakkında yatırımcıları heyecanlandıran tahmin yaptı. Bloomberg'e göre sene sonuna kadar Bitcoin fiyatı 80 bin dolara ulaşacak.

bitcoin fiyatı Tam Boyutta Gör

Lider kripto para birimi Bitcoin’de son birkaç haftadır oldukça hareketli günler yaşanıyor. Haftalar önce 3 kez üst üste 41 bin dolar seviyesinin altına geriledikten sonra yükselişe geçen Bitcoin, 5 aylık aranın ardından dün ilk kez 57.500 dolara kadar yükselmeyi başardı.

Bitcoin’in yeniden yükseliş kanalına girmesiyle, lider kripto para biriminin yılın sonuna kadar ulaşabileceği yeni rekor fiyat seviyeleri hakkında birçok yeni tahmin gelmeye başladı. Bu fiyat tahminlerinden biri de Bloomberg’e ait. Popüler ana akım medya organı Bloomberg’ün aktardığı habere göre Bitcoin’de bir sonraki hedef 85.000 dolar

Bloomberg: Bitcoin fiyatı sene sonuna kadar 80 bin dolara çıkacak Tam Boyutta Gör

Bloomberg, bu haber için Barry Silbert’e bağlı Singapur’daki Luno borsasının Asya Pasifik bölgesi Başkanı olan Vijay Ayyar’ı kaynak olarak gösteriyor. 

Bloomberg: Bitcoin fiyatı sene sonuna kadar 80 bin dolara çıkacak Tam Boyutta Gör

Bloomberg’e göre Bitcoin 64.800 dolarlık bir önceki rekorunu kolaylıkla geride bırakabilir ve 80 bin dolara ulaşabilir. Bu fiyat tahminini teknik analizdeki ters omuz baş omuz formasyonundan yola çıkarak varan Bloomberg’e göre ayrıca Ichimoku sinyali ve opsiyon piyasası da Bitcoin’in 2021 yılı sonlanmadan 80 bin dolara yükselebileceğini öngörüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim