Anlık Bildirim

Kripto para dünyasında önemli gelişme

Google Pay kullanıcıları Bakkt borsasında açtıkları Visa ön ödemeli kartları ile destekleyen pazarlarda alış veriş yapabilecekler. Daha önce Coinbase de Google ile ortaklık yapmıştı.

Google ve Bakkt ortaklığı Tam Boyutta Gör

Çin gibi dev bir ekonominin baskılarına rağmen özellikle ABD kaynaklı platformların kripto para dünyasına ilgisi büyüyerek devam ediyor. Visa, MasterCard, Tesla gibi devlerin yanında Google da önemli adımlar atıyor. 

Google ve Bakkt ortaklığı

Google bir süre önce Google Pay mobil ödeme platformuna Coinbase ön ödeme kartlarını dahil ederek ilk adımı atmıştı. Coinbase kartları borsa cüzdanlarındaki kripto paraları kullandığı için Google dolaylı da olsa kripto paraları desteklemişti.

Şimdi Google ikinci ortaklığını duyurdu. Önemli borsalardan Bakkt’ın Visa tabanlı ön ödemeli kartları bundan böyle Google Pay üzerinde kullanmak mümkün olacak. Kullanıcıların cüzdanlarında yer alan kripto paralar anında itibari paraya çevrilerek satıcıya aktarılacak. 

Ortaklık kapsamında Bakkt kripto para hizmetleri Google Cloud ile de desteklenecek. Böylece sürekli büyüyen kullanıcı talepleri karşısında esnek ve kesintisiz bir platform akışı sağlanmış olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim