Anlık Bildirim

BMW, bisiklet ile motosikleti birleştiren yeni elektrikli aracını tanıttı

BMW, yeni elektrikli araç tasarımlarını tanıtmaya devam ediyor. CE 04 modelinden sonra CE 02 modelini tanıtan şirket, motosiklet ve bisikleti birleştiren bir tasarım sunuyor.

BMW, bisiklet ile motosiklet karışımı yeni aracını tanıttı

BMW’nin Mottorad bölümü fütüristik konsept tasarımlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günler CE 04 elektrikli motosikletini tanıtan şirket, motosiklet ve bisikletin bir araya geldiği Mini-bike CE 02 modelini paylaştı.

Şirket, yeni aracın daha önce motosiklet sürmemiş gençlere hitap edeceğini ve büyük kardeşi gibi tamamen elektrikli olacağını söylüyor. Pil kapasitesi açıklanmayan 119 kg ağırlığa sahip yeni araç, tek şarj ile yaklaşık 90 km menzil sunabiliyor ve 11kW güce sahip motoru ile 90 km/s hızla yol alabiliyor.

İçerisinde kaykay depolama alanı da bulunan CE 0215 inçlik jantlara ve ön ve arka disk frene sahip. Şuan için konsept tasarım olarak tanıtılan yeni aracın BMW tarafından üretilip üretilmeyeceği konusunda bir bilgi paylaşılmadı ancak, 2022 yılında 16.000 dolar fiyat ile satışa çıkacak CE 04’ün altında bir fiyatlandırma ile piyasaya çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21828 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bmw elektrikli motosiklet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim