Anlık Bildirim

Kripto para piyasasında BOME rüzgârı: İki günde 1.5 milyar dolar

Henüz 2 gün önce ticarete açılan Book of Meme yani BOME, inanılmaz bir yükseliş sergileyerek 1.5 milyar dolar Pazar değerine ve 5 milyar dolar hacme ulaştı.     
BOME Tam Boyutta Gör
Gün geçmiyor ki kripto para piyasasında herkesi şaşırtan bir olay olmasın. BONK, PEPE, WIF, MYRO gibi projesi bile olmayan meme paraların amansız yükselişinin ardından bu hafta yeni bir fırtına ile karşılaştık.

İki günde 1.5 milyar dolar

SOLANA ağında yine bir meme coin olarak piyasaya çıkan Book of Meme yani BOME inanılmaz bir heyecan yakaladı. İlk günden milyar dolar günlük hacme ulaşan BOME haliyle borsaların da ağzını sulandırdı.

İlk etapta Kucoin, MEXC gibi borsalarda listelenen BOME, günlük hacmi 2 milyar dolara çıkarınca Binance’in de dikkatini çekti. Listeleme konusunda SEC ile arası iyi olmayan Binance buna rağmen ikinci günde BOME listelemesini duyurdu.

200 kattan fazla yükselerek 3 cent civarlarını gören BOME toplamda 1.5 milyar dolar Pazar değerine ulaştı. 24 saatlik hacim ise 5 milyar dolara ulaşarak ilk 6 arasına girmeyi başardı. Şu sıralar 2 cent civarında seyrediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim