Anlık Bildirim

Bu hafta A101 marketlerde Epson yazıcı, BİM marketlerde katlanabilir elektrikli bisiklet var

10 Haziran A101 aktüel ürünler arasında Epson’un ekonomik çok fonksiyonlu yazıcısı, 11 Haziran BİM aktüel ürünler arasında Volta marka katlanabilir elektrikli bisiklet dikkat çekiyor.

Bu hafta Bim aktüel ürünlerde ucuza elektrikli bisiklet var Tam Boyutta Gör

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte perakende gıda marketlerinde yüzme ve kampçılığa yönelik ürünler artmaya başladı. Teknoloji ürünleri biraz daha Çin menşeli yerli markalara yönelmiş durumda. 

10 Haziran A101 aktüel teknoloji ürünleri

10 Haziran A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında Toshiba marka 65 inçlik 4K akıllı televizyon dikkat çekiyor. İçerik uygulamaları olan televizyonun fiyatı 5999TL olarak belirlenmiş ve piyasada çok fazla bulunan bir model değil. 

Diğer taraftan uzaktan eğitim için yazıcı ihtiyacı olanlar Epson’un ekonomik ürününü inceleyebilir. 8100 sayfa siyah, 6500 sayfa renkli çıktı alabilen yazıcı 1499TL fiyat etiketine sahip. 

Son olarak Piranha marka Android 10 Go işletim sistemli 8 inç ekranlı, 2GB RAM ve 32GB depolama kapasiteli tablet modeli 649TL ve sıradan işler için değerlendirilebilir. Ayrıca WD marka 1TB USB 3.0 harici disk de 359TL.

11 Haziran BİM aktüel teknoloji ürünleri

11 Haziran BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Volta marka katlanabilir elektrikli bisiklet dikkat çekiyor. 6 vitesli bisiklet taşınabilir batarya ile geliyor ve 250W motora sahip. Saatte 25Km hıza ulaşabiliyor. Biraz daha motor takviyeli bisiklet görünümünde olan ürün 2999TL fiyat etiketine sahip. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34151 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bim aktüel, şok aktüel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim